Önskelista

Snart är det jul och jag bor 40 mil hemifrån... Jag kommer tsm med 90% av mina arbetskamrater fira jul tsm. Mysigt och annorlunda :D Men för det så har jag ju min årliga önskelista som jag tänker önska mig. Va iner så mycket iår faktiskt men ändå önskvärt!


Dun tofflor - Ett måste i Sälen och i vår stuga!
Body Shop - Kan inte välja nått jag vill ha hela butiken!
Tatuering - Jag har ju så svårt att ta fingrarna ur röven och gå och boka en tid och dessutom är jag as dålig på att spara ihop pengar till en... Men jag har ju mängder i huvudet som SKA sättas på kroppen
Apple - Ja svårt att gissa? Min telefon är sönder och jag har lånat en tjejs tfn som jag jobbar med... Dags att Linda får tillbaka en Iphone i sin ägo!
Löshår - Som jag suktat efter detta underbart fina hår ifrån Rapunzel! JAG VILL HAAA Fast innan jag får det/beställer det kan de va bra och bestämma vilken hårfärg jag vill ha... brun eller blond?
Spa/Massage - Skulle vara gudomligt UNDERBART! Kan också behövas efter den här monster säsongen...
Klocka - Jag vill så jävla gärna ha en fet snygg silver klocka!!!

Och i övrigt vill ja typ ha alla skor som finns på nelly.se eller ne inte alla men jag har mina ögongodisar därifrån, så om nån vill ge mig 1,2,3,4,5.... skor därifrån så säg till ska jag visa!
Nått som jag mer önskar mig varje år är en parfym! Helt såld på CKNY's parfymer men har konstigt nog aldrig ägt en... varför vet jag då inte men alla lukar så otroligt! Dessutom behövs en ny för den jag har är typ slut och då är jag utan här nere i fjällen... Oooops!

//LLETL
Allmänt | | Kommentera |
Upp