Dokument inifrån

Jag blir ju lika road varje gång jag ser på dokumentärer som handlar om ungdommars jobb osv.. för det kommer alltid fram samma saker. Mc Donalds. Att de behandlar sina medarbetare sämst. Och det jag hör och ser på tvn är hemskt. jag kan inte i min störta förståelse förstå hur man kan bli behandlad som dem beskriver men sen när de säger att det är sjukt att man måste ha försäljningssiffror varje timme eller att man så fort fått slut på kö och en annan kassa har kö att man måste ropa dit fler gäster är väl självklart eller?

Klart man måste beräkna på vad man ska sälja för dagen eller? Och att jag får slut på folk i min kassa och mina andra medarbetare har fulla köer, klart som fan ber jag några komma till min kassa elleR? Det är ju klart som korvspad? Det är väl därför man jobbar på donken elleR? Det är väl för att jobba, stå i kassan och sälja mat? Jag förstår inte alls vad dom gnäller om! Fast det där andra förstår jag mig inte på så det kan jag inte utala mig om men att dem klagar på att de ska jobba är ju bara idiotiskt.. 

blev lite irriterad när jag såg på programmet ikväll men jag orkar inte skriva ut allt så där fick ni en liten åsikt iaf.. är jävligt less på att man hela tiden ska hacka på donken, det är världens bästa jobb! Im lovin´ it!


//LLETL
Allmänt | | Kommentera |
Upp