Gravid bekymmer

Det absolut största problemet jag haft denna graviditet har förutom att jag sovit 1000 gånger mer än tidigare (är nog väldigt sömnberoende) så har dejtandet av toaletten varit värst. 

Men jag tycker ändå jag haft okej med tur. Jag har varit så himla trött och spytt en hel del men i övrigt än så länge går det kanske bra tycker jag. Mest för att ja inte vill klaga så himla mycket då jag vet att folk har det mycket värre graviditeter än mig. Jag har inte vad jag vet haft extrema humörsvängningar, endast två tre gånger vad jag vet, vad säger du Viktor? 
Jag har lite dåligt tålamod men det har jag alltid haft. 

Imorse eller idag har dock nog toppat hemskaste dagen hittills.. imorse kunde jag aldrig sluta spy, tur ja kunde åka med Viktor annars känns de som ja aldrig tagit mig till jobbet. Och nu ikväll samma sak. Det enda som stannat i mig är lunchen.  Detta beror nog på att jag dragit på mig en förkylning och jag har nog haft feber idag.  Det är så extremt jobbigt, idag har jag stundvis trott att ja spyr upp ungen snart! 
Förkylning + graviditet = ingen bra kombo!

Det jag än så länge kan tacka för är att jag faktiskt inte mår så illa utan mest bara spyr okontrollerat tills gallan kommer upp... samt att jag typ ofta sover/vilar men jag har en sjukt stöttande pojkvän som låter mig vila när jag verkligen behöver, all kärlek till dig <3 

Usch vilket hemskt inlägg men måste ju skriva hur de går så man minns de ifall nr 2 skall planeras ;) 

//LLETL
Bild nedan lånad från Google 
(null)

Allmänt | | Kommentera |
Upp