Ont i rumpan

Idag har jag varit mer hurtig än vad jag brukar!

Jag har tillsammans med Felicia cyklat till och från nya judohallen som ligger i skönsmon :) gruvade mig som satan för hemfärden men efter en hel del FLÅÅÅÅÅÅÅÅS så kom ju även jag hem svettig som ett as. Medan Felicia var inte ens påverkad men hon är hu en robot så det gills inte ;) haha eller så är det jag som är i världens sämsta form... Men de kommer sakta med säkert ändras (får vi hoppas)

Vad vi gjorde i judohallen var att skruva, mäta och såga... Det har aldrig varit så roligt att bygga förut tror jag! Jag ochfelicia är det PERFEKTA paret för detta kände jag! Så inte bara benen som fått kämpa utan även magmusklerna ;)

Nu har jag för ett tag sedan lagat mat till en hel armé. Bjöd Felicia, Olof på mat oxh sen kom även Emil hem med Stefan så åt dom med och jag med såklart och ändå blev det 3!!!!! Matlådor över! Jag kanske borde öppna storkök?

Nu har grabbarna stuckit till garaget igen och jag är hemma så ja kan blogga ;) hehe Ne men ska väl kolla im de finns nått roligt på TVn ... Känns som de à ett tag ja ba låg i soffan och kolla på tv en kväll.... Vilken tur det inte sker så ofta nu längre ;)

//LLETL

Ps ni får en gamla bild på Felicia för har ingen ny på henne, så tog ja ju såklart inga kort idag >.< ds

Allmänt | | Kommentera |
Upp