Sen sist...

Hunnit göra maaaaassor sen jag bloggade sist!

För att sammanfatta det hela så har jag hängt en del på vuxenvideo så jag skulle lära mig kassa apparaten så jag kunde hjälpa till i lördags då ägarna ville vila lite :) det var spännande och roligt ^^ och mycket svårare än jag trodde men det gick suveränt!

så har jag fått tagit bort ställningen! I måndags närmare bestämt! Jag ville inget hellre än att bli av med den men det ångrade jag i samma stund som sköterskan tog den av mig. Har aldrig känt mig så utelämnad någongång eller hur man kan säga. Som ett föl som precis fötts och ska upp och gå igen... Så såg jag nog ut när jag försökte gå iväg... Inte nog med det. Nu har man haft benet rakt i ca 8 veckor så ska man plötsligt börja böja på benet igen. Ännu läskigare. Ända sättet jag kan beskriva det är som att man håller på att brtya av en gren så går det ju segt precis innan den går av. Exakt så känns det när jag försöker böja benet. Dock så går det ju ganska bra :) på tisdag så ska jag till en sjukgymnast så får se vad han säger :D

Annars då? Ikväll kommer Tobbe och Sanna hit :) så ska vi hänga lite innan vi ska packa in oss i bilen och åka till ULLARED! Som jag längtat! Nu ska jag bränna mina stackars små pengar. Men men det kommer vara värt de :)

En liten bild bomb kommer också så ni hänger med.


// LLETL

| | Kommentera |
Upp